Koriander Eco
Ook bekend als Cilantro, Coriandolo,
Dhania, Ketumbar, want Koriander levert
ons twee smaken. Het blad (Cilantro)
heeft een zeer eigen, frisse peterselieachtige
geur en is als kruid onmisbaar
in Mexicaanse en Aziatische salades,
soepen en vleesgerechten, terwijl het
zaad (Coriander) een specerij is met
een plezierige aroma en wordt veel
gebruikt in Europese en Midden-Oosterse
keuken. Voordat de zaden geheel
rijp zijn, de stengels afsnijden en de
planten op hun kop laten narijpen.
De zaden opvangen met een doek.
Koriander Marino
Biologische zaden. Marino is verbetering
van de standaard Koriander.
Duidelijk beter bestand tegen het in
bloei schieten. Mooi dicht blad, dunne
stengels en een zeer gezond gewas.
2,5 g | ca. 325 zaden
Latijnse naam Coriandrum sativum
Kiemduur in dagen ca. 16
Zaaitemp. ca. 18ºC
Zaaien onder glas: Maart-Mei
Zaaien vollegrond: Maart-Juli
Bloeitijd/Oogsttijd: Juni-September
Zaaidiepte: 1 cm

Artikel opgenomen in ons assortiment op zaterdag 16 november, 2013.