E-mail Recensies

20-12-2013
Geachte heer Hellings
Vandaag de kattengraszaadjes ontvangen en ik wilde u nog even bedanken voor de service. Helemaal super, dat u ze wilde versturen zonder vooraf betaling. Natuurlijk heb ik vanmiddag meteen de factuur voldaan.
Bedankt voor uw vertrouwen en de service!
Met vriendelijke groet Petra de Wildt

30-8-2013
Klacht Kouseband
Ik heb de Bonen ontvangen zo rond 25.06.2013. Ze zijn dan dadelijk in de Grond gegaan , heb ook nog speciale uitzaai- Aarde gebruikt. De Temperaturen waren Ideaal  . Daaraan kan het dus niet gelegen hebben.
Ik maak U ook geen verwijt  maar moet zeggen , dat die Bonen , welke ik vorig Jaar plante ( Uitzette) sneller uit kwamen en tot 2,50 Meter hoog werden . De opbrengst was natuurlijk niet zo groot als in het Land van herkomst , maar ik heb dan toch een Kilo of 5 Bonen gehad.
Frapant vind ik eigenlijk , dat deze nu , niet hoger geworden zijn als Plm 30 Cm.
Ze kunnen , volgens Internet informatie wel tot 5 a 6 Meter hoog groeien , maar dat zou hier natuurlijk Een Wereldwonder zijn , ( Lach )
Ik wacht nu gewoon af  wat er met de Rest van de Bonen , welke ik nu nog heb, volgend jaar gebeurd.
Een ding moet ik nog wel los,, Ik heb aan alle bonen staken ( 9 X ) 5 bonen gezet , ik heb bij een Hoogte van 30 Cm precies een Kouseband Boon van een Lengte van Ca ; 25 Cm, welke ik dan   lekker klaar ga maken , en mijn Vrouw zeggen dat ze niks vanaf krijgt , het is en blijft de Mijne.
Ok , niks voor ongoed.
 
Met Vriendelijke Groeten . Michael Jasper

Antwoord Helza hobbyzaden:
Beste Jasper,

Dit soort is al jaren van hetzelfde type en wordt IN DE KAS 2 meter of hoger met zeer lange peulen.
Ik lees dat het buiten in de tuin staat en dat kan echt alleen op zeer warme, beschutte plaatsen.
Kouseband kan in ons klimaat eigenlijk alleen in de kas. Zie doosje.

In deze tijd (eind augustus) wordt het in de avond al weer snel koud, de nachten worden ook kouder en zoals ik lees bent u  in augustus nog eens begonnen met zaaien.!
Zeker zo laat met de temperatuurswisselingen is het “te koud” voor een kouseband.
In juli zaaien had met deze temperaturen beter kans gehad, maar bij duidelijke voorkeur   IN DE KAS.  Zie ook doosje.
Ik stuur u volgende week ter compensatie 2 doosjes toe, en hoop dat u er volgend jaar meer succes mee hebt.

Antwoord Michael Jasper:
 
Okido , het was wel niet de Bedoeling om van U nu Compensatie te krijgen , maar vind het wel Klanten bevorderend omdat op die manier Ik er van overtuigd ben , dat het voor de Reclame van Uw Bedrijf wel een 100 % voordeel is. Men zal dan merken dat U erg Kollant met Uw Klanten omgaat.
Ik wens U nog veel Suces en mij Volgend Jaar veel Kousenband Bonen. Ben van Plan ,,Langere Kousen te Kopen , kan ik ze dan mee Hoog houden.

Antwoord Helza hobbyzaden:
Tip: U zou volgend seizoen een pakje van uw vorige leverancier kunnen kopen en een pakje van ons tegelijkertijd uitzetten en het groeiproces in de gaten houden.
Veel succes.

07-08-2013
Beste Helza hobbyzaden Heel erg bedankt voor je info die je telefonisch gaf na het plaatsen van mijn bestelling. Alles nog net voordat je vakantie kreeg. Nu na je vakantie, je belofte meteen nagekomen en dan ook nog zonder dat wij vooraf hebben betaald. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Anna Lokhorst.

05-08-2013
Beste Helza, hartelijk bedankt voor de goede service en het belletje vorige week- Fijn er op aan te kunnen dat mijn diertjes voor een lange tijd een schoon terrarium hebben. Mocht ik ooit verder producten van je bedrijf nodig hebben doe ik graag opnieuw zaken met je. Met vriendelijke groeten , Mikel Rijsdijk

05-08-2013
Geweldig, wat snel! Dank u wel. Ik ben heel benieuwd naar deze nieuwe manier van zaaien en planten. Vriendelijke groet, Gaby Rothmayer

10-06-2013
Beste Jan, Alles in goede orde ontvangen. Het is gelukt om goede compost te vinden (via de website van de makkelijke moestuin) en de mix zit nu netjes in de bakken. Hartelijk dank voor de snelle en persoonlijke service! Met vriendelijke groeten, Cass van Dijk

25-05-2013
Hallo Helza hobbyzaden, De bestelling is goed aangekomen, bedankt voor de snelle verzending. Met vriendelijke groet, Michel

14-05-2013
Hallo Hr. Hellings, Zojuist het pakket in goede orde ontvangen, het was perfect verpakt en erg snel geleverd. Uw vertrouwen in kopers is groot, en u reageert adequaat, tot de volgende keer, groet Ronny

06-05-2013
Hallo,Het vermiculiet is binnen...bedankt voor de snelle service. mvg Desiree van Ravenswaaij

03-05-2013
Geachte, Ik heb net de bamboestokken per koerier ontvangen. Ik wil u met recht hartelijk danken voor de geweldige service. Ik zal u dan ook zeker aanraden als web shop. met vriendelijke groeten, Harry Kattenberg

01-05-2013
Beste Jan, Vermiculite in goede staat ontvangen, bedankt voor de service! Groeten, Deniz Yenal

01-05-2013
Nog bedankt voor de bonus en correcte levering!! Mvg, Ronald Hoek

30-04-2013
Top! Alles snel en compleet afgeleverd. Een aanrader! H.B. Berends

25-04-2013
Geachte heer Hellings, On line besteld en meteen teruggebeld en dat op zondag! Niet in voorraad en toch met spoed geregeld en dat voor een kleine bestelling: Superservice! Mijn dank. Met vriendelijke groet, Michiel Balvers.

19-04-2013
Ik heb vanmiddag de bestelling met factuur ontvangen. Deze heb ik inmiddels voldaan. Dank voor de service en supersnelle verzending, Manfred Dalmeijer

16-04-2013
Hallo Jan. Even laten weten dat de pakketten deze middag geleverd zijn en in goede staat zijn ontvangen zonder problemen. Nogmaals dank voor de goede service en ik hoop in de toekomst nog weer eens wat te bestellen bij U. Hartelijke Groeten ROSE-RIE KORSTEN, Zwitserland.

27-03-2013
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor levering van mijn bestelling, vandaag binnen gekomen dus zal de zaadjes gaan zaaien. En nu maar eens op naar het mooie weer niet !! hahaha  Groetjes  Otto

21-03-2013
Hallo Jan Ik heb vandaag het pakket met de groentezaden en aardappelen ontvangen . Alles in goede staat. Ziet er weer prima uit. Dank je wel voor de snelle service.
Met vriendelijke groeten Ingrid Borgelt

27-02-2013
Livio Ricci  S GRAVENHAGE
Weer geweldig Jan. Groetjes

18-02-2013
A BROUWER Amsterdam
Wat heb je een leuk bedrijf

16-01-13
Beste Jan,
Ondanks het winterweer is de bestelling gisteren gearriveerd. Dank voor de snelle service en voor het klavertje-vier-in-wording. Een beetje geluk is altijd welkom.
Vriendelijke groet, Marise

10-1-13
Goede website, groot aanbod. Had vraag over produkt dat niet standaard op de website stond, kreeg snel antwoord en ook het produkt kon geleverd worden tegen schappelijke prijs. Goede service, klantvriendelijkheid en snelheid. Super! Zeker voor herhaling vatbaar.

8-1-2013
Hoi Jan,
Helemaal goed! Bedankt voor de super service,Groetjes, Ellen van Herk www.oaziz.nl

5-1-2013
Hallo, ik heb mijn bestelling gekregen!!!
Hartelijk dank voor de leuke cadeautjes.
groetjes, Melanie van der Linden

21-12-12
Hallo Jan,
Gister al duwde de postbezorger de bestelling door de brievenbus.
Heel hartelijk bedankt voor die super snelle afhandeling van de bestelling.
Ik zal onze buitenlandse vrienden, voor wie de zaden een Kerstgeschenkje zijn, met plezier het adres van je website meegeven. Kunnen ze zelf ook daarvan genieten.
Een mooie manier om 2013 fleurig en vol vertrouwen in te gaan.
Hartelijke groet, Anneke

20-12-12
Beste Jan,
Ik reageerde op de order bevestiging waarin staat dat de bestelling verstuurd wordt zodra de betaling is ontvangen. Daarop ben ik gaan zoeken naar jullie bankrekening nummer. Het verschil zal ik nog even overmaken. Mijn te snelle reactie leverde in ieder geval een telefoontje op van Brabantse gezelligheid dat mij het vertrouwen geeft dat mijn wens, de bestelling snel in huis te hebben omdat het om een kadootje gaat, in vervulling gaat. Dank je wel en tot een volgende keer.
Fijne feestdagen,
Met vriendelijke groet,

01-12-12
Jan, heel erg bedankt voor de sponsering van Groenmoes, voor het prettige contact dat er altijd is geweest, voor de wederzijdse hulp en vertrouwen dat er onvoorwaardelijk was.
Hans van Eekelen.

25-10-12
Overal het product vermiculite gezocht en via uw voortreffelijke site gevonden,
het product zal bij enkele bouwbedrijven wel tegen een hoge prijs te koop zijn
doch door uw nette en klantgerichte uitstraling is verder zoeken geen optie,
u handelt adequaat, en de levering is snel, een echte aanrader voor klanten,
die dit product ook zoeken, mijn complimenten,
Ronny, Harderwijk

28-9-12
zaden voor Roemenië, geweldig bedankt
Hr Kolkman

18-9-12
Helza hobbyzaden. We hebben een mooie deal van Helza hobbyzaden ontvangen . Voor een heel klein prijsje hebben we ongeveer ?150? zakjes en doosjes zaad van groente , bloemen en bonen mogen ontvangen van de Firma HELZA HOBBYZADEN.
U bekend van de nieuwsbrieven in het najaar en voorjaar. Wij vinden dit een mooi gebaar
V.O.N. overkoepelende organisatie tuinverenigingen noord Nederland.

17-9-12
Ik ben blij dat ik uw website heb gevonden. A.s. vrijdag vieren we een zgn 'houten bruiloft' en madeliefjes schijnen daar bij te horen. Hopelijk krijgen we de bestelling op tijd binnen. En wat is het overigens grappig dat er eetbare bloemen te bestellen zijn. Succes met de zaken.

26-8-12
Hallo, Jan,
Bedankt voor de snelle service.
Met vriendelijke groet,
Johan

13-5-2012
Dag Jan,
Het geld heb ik zojuist overgemaakt. Alvast bedankt voor de prettige afhandeling.
Met vriendelijke groet, Ruben Groningen

18-03-2012
Beste Jan,

Ik heb afgelopen vrijdag de zending ontvangen tezamen met het wisselgeld. Mijn dank voor de goede verzorging en verzending
Met vriendelijke groet, Bianca

23-02-2012
We zijn aan jullie adres gekomen via kampeerders op Vlieland . Zij hadden bij hun tent grote blikken staan gevuld met prachtige bloemen. Ik kon het niet nalaten ze te complimenteren en uiteraard gevraagd waar ze de zaadjes vandaan hadden. Onze zoon ging een paar dagen later trouwen op Vlieland en kreeg van deze mensen zo`n prachtige blik met bloemen . Ze hebben na hun vakantie het meegenomen naar ROTTERDAM EN OOK DAAR BLOEIDE HET VOORT. groeten Dorrie

23-02-2012
Beste meneer Hellings,

Ik heb het bedrag naar U overgemaakt.
Ik heb U in de favorieten gezet, want Uw benadering vond ik heel goed.
Ik ontdekte Uw site pas gisteren, maar zal zeker vaker bestellen als ik weer iets nodig heb.
Groetjes Gemma

12-02-2012
Alles in zeer goede orde ontvangen, bedankt.
Marie-France

07-02-2012
In het blad Bloemen en Planten werd reclame gemaakt voor Sluis Garden. Na deze site bekeken te hebben ben ik op Google verder gaan zoeken om prijzen te vergelijken. Uw site sprong er wat mij betreft qua overzichtelijkheid en betrouwbaarheid en prijs bovenuit.
Ook de recenties die erbij toegevoegd zijn hebben daar toe bijgedragen.
groetjes Eefje

24-01-2012
Hoi, Ik heb de bestelling vandaag goed aangekregen!
Nogmaals bedankt! Ik maak reclame voor jullie :-)
Met vriendelijke groeten,
Sven (blg)

19-01-2012
Bedankt voor de correcte en snelle levering!
R. uit Lith

02-11-2011
De nieuw gezonden zaden kiemen nu goed. Begrijp nog steeds niet hoe dat met eerste zending fout gegaan is. Maar probleem is mede dankzij uw hulp opgelost.
Nogmaals bedankt, Louis


01-10-2011
Bedankt voor de snelle afhandeling en de service.
M.vr. groet
Hans uit Krommenie

22-09-2011
Vanochtend heb ik het pakket in ontvangst mogen nemen van Helza met daarin de organische meststof en de winterrogge.
Dank voor de goede en snelle service. Mvg. Ingrid

09-08-2011
Hallo Jan,
Bedankt voor het bellen en de persoonlijke uitleg over de zaden.!!
Voelt nu heel goed, mag ik wel zeggen.
Hartelijk dank en groetjes vanuit Noord Holland,
Jacqueline Nibbixwoud

22-7-2011
Beste Helza hobbyzaden,
Graag wil ik u via deze weg bedanken voor de snelle levering van de mijn vergeet mij nietjes zaden. Ze waren op tijd binnen en zelfs de nalevering van het laatste zakje ook!
Veel dank en zal zeker reclame voor u site maken. Vriendelijke groet, Esther

19-7-2011
Hallo meneer Hellings, de bij u gekochte zaden zijn uitgegroeid tot zéér smakelijke hapjes.
Het is een geweldig leuke hobby geworden! Zeer tevreden over de kwaliteit van zaden, daarom een volgende bestelling, een hartelijke groet,Diana.

19-7-2011
Beste Helza hobbyzaden
Bedrag inclusief verzendkosten is perfect !
Aangezien jullie verder zowat alle zaden hadden die ik zocht, was de keuze snel gemaakt.
M.vr.gr. Dries (blg)

23-6-2011
beste meneer Hellings
wat geweldig dat u ons,wilt helpen. we zijn u zeer erkentelijk.
Het bedrag heb ik net overgemaakt.
yvon salié Terheijden

22-06-2011
Beste Helza
De zaden gisteren in goede staat ontvangen.
PS ik heb jullie gewoon via Google gevonden toen ik op zoek was naar een 'groenbemester' op aanraden van de VELT.
mvg, Ronny Oostende

19-05-2011
hallo Jan
ik heb jou adres via de startpagina.
Maar Ton(mijn man)en ik hadden al het genoegen gehad met jou kennis te maken.
Wij zijn nl. al bij jullie in Best geweest en dat was zeer naar wens.
De bestelling is ook al binnen. hartelijk dank en zeker tot ?n volgende keer.
met vr. groet Jose

05-05-2011
Beste Jan,
ik heb jullie op het internet gevonden door gericht te zoek op "groenbemester +zaad +bestellen"
bij consultatie van de web-site www.zaden-zaadhandel.nl en door te clicken op "direct on-line zaden kopen" kwam ik bij jullie web-site terecht.
SERVICE, PERFECT. beste groeten amaury

17-04-2011
Hallo meneer Hellings,
Dank u voor de vlotte service!
Ik heb sinds dit jaar een eigen moestuin en vond uw website met leuke en goedkope zaden...
had al een en ander gekregen van allerlei mensen maar zal vast uw website weer bezoeken en wat bestellen.
groeten, M. de Vos

07-04-2011
Hallo,
Ik heb het pakje ontvangen en mijn vader heeft ze meteen gepoot.
Hartelijk dank voor de goede service en we komen zeker terug!
groeten, E. Barendrecht

1-4-2011
Hallo mijnheer Hellings,
Dank voor de snelle afhandeling. Ik zie uw verzending naar het opgegeven adres graag tegemoet.
Overigens kwam ik op uw site terecht omdat ik via Google op zoek was naar zaden voor voederbieten. En als het kon in de buurt of online. En dat kon bij u; ik ben erg benieuwd naar het resultaat.
Met vriendelijke groet, Yep Zeinstra

26-3-2011
Beste Helza,
Zending prima ontvangen! Netjes verpakt ook. Heel fijn zo'n uitgebreide verzameling Oost Indische kers, je mag tegenwoordig in de tuincentra al blij zijn als je een soort aantreft!
Bedankt en tot volgende keer. Loes

20-3-2011
U viel mij op door het assortiment en de prijs.
Ook uw site is overzichtelijk en uitgebreid met beschrijvingen van planten, zaaitijden etc.
U staat in ieder geval nu op de computer onder ?favorieten? zodat u snel weer terug te vinden bent.
Met vr. groet
J.L.A.P. Stahlecker.

19-2-2011
Beste J. Hellings,
Ik heb jullie gevonden via google, ik bekeek een plantsoort waar ook een afbeelding van een zakje zaadjes tussen stond van jullie.
Erg leuk, en duidelijke site, ik was expliciet op zoek naar anti-katten-planten. Groetjes Irene

15-02-2011
Beste Helza,
Ik heb jullie gevonden via de website vrolijketuinier.nl. Ik woon sinds een paar jaar in Griekenland (op een eiland) en mag dit jaar (samen met de enige andere Nederlandse in de buurt) een respectabel lapje grond gebruiken van een Griekse dorpsgenote, die maandenlang op familiebezoek is in Amerika. Wij hebben in Nederland weliswaar allebei getuinierd, Nou is er in deze landelijke, mediterrane, omgeving een geweldig aanbod aan, heel betaalbare, verse groente, kruiden en fruit, maar, er zijn producten die hier absoluut niet te krijgen zijn,we zijn gaan zoeken naar echte kwaliteit zaden en zaaien de producten die we soms zo missen voor óf de Oosterse óf de oer-Hollandse keuken, dan maar zélf uit, bedankt voor de snelle service.

Veel groeten,
Alida (griekenland)

14-2-2011
Beste Helza hobbyzaden,
Jullie via Google gevonden. Het ruime aanbod in zaden en vooral groenbemesters (waar ik ook naar zocht) gaf de doorslag om bij jullie te bestellen.
ook veel dank voor uw antwoorden op mijn vragen. Vriendelijke groeten, Wouter uit Groningen

14-01-2011
Ik heb jullie vorig jaar gevonden via google, en ben zeer tevreden over jullie producten, daarom heb ik wederom bij jullie besteld.
MVG Linda L.

29-12-2010
Hallo Helza Hobbyzaden
Heb jullie vorig jaar gevonden bij de volkstuin.startpagina .nl .En de producten die ik vorig jaar bij jullie heb besteld daar ben ik zeer tevreden over en zodoende heb ik nu weer besteld.
Groeten Alfred

15-10-10
Beste meneer Hellings,
Hartelijk bedankt voor de snelle zending en wat ziet het er goed uit! Kunnen we de winter voor de gelegenheid
een keer overslaan? :-)Uw volgorde is als zeer klantvriendelijk overgekomen.
Met vriendelijke groet, Diana.


10-06-10
Hallo Jan,
de zaden zijn woensdag binnengekomen, en de meeste zitten al in de grond.
In ieder geval bedankt voor de snelle en correcte service.
Mvg, Richard Kuijpers.

15-10-10
Beste Helza hobbyzaden,
Heel erg bedankt voor alle moeite en het mee denken !
Mochten we in de toekomst verlegen zitten om iets wat jullie in het assortiment hebben zullen we zeker niet twijfelen om jullie weer te benaderen, nogmaals dank.
Coen

Ik heb je gevonden via google toen ik zochte italiaans raaigras als ik me niet vergis. Ik heb lang moeten zoeken .... maar ik was onder de indruk van jullie website. Ik was al een uur mee bezig aan het zoeken voor aardbeien, en ik kon allerbei halen bij jullie.
vr. gr
Andrew

 

Beste heer/mevrouw
Uw zaden zijn in goede orde ontvangen. Bedankt voor de snelle levering

Ik ga uw website zeker promoten,want PERFECTE service
Johan Deseurre (blg)


Hallo Jan,
Ik heb mijn bestelling zojuist ontvangen. Bedankt voor de snelle en goede service !
Met vriendelijke groeten,
Marianne Duindam

Beste Helza hobbyzaden,hartelijk dank voor de snelle service!
De zaadjes staan al in de grond, het geld maak ik zo dadelijk over.
Nogmaals dank. Voor een volgende bestelling maak ik graag weer van uw diensten gebruik.Met vriendelijke groet,Sietske de V.
Zeist

Hallo Jan
We hebben zojuist het pakketje ontvangen. Onze hartelijke dank voor de goede zorgen.
Vriendelijke groet,
Consolata


Heb mijn bestelling in goede orde ontvangen - hartelijk dank voor uw onberispelijke dienstverlening Mevr. Vaes Paula
belgie


In deze categorie zijn op dit moment geen artikelen aanwezig.
Uw ipadres is: 3.235.179.111
Copyright © 2021 Hellings zadenhandel.
Ondersteund door NEW-SITE | JOOMLAYOUTS