Eetbare bloemen
Er zijn veel bloemen, die ook zeer
smaakvol zijn. Denk hierbij aan Viooltjes,
Oost-Indische kers, Goudsbloemen,
Borage (komkommerkruid) etc.
Een bijzonder fraai gezicht in de tuin en
als sluitstuk een waar schilderij op uw
bord! Kleur en smaak worden samengebracht
in o.a. salades, vleesgerechten
en soepen.
Eetbare bloemen en kruiden
Deze mix bevat smaakvolle en
aromatische kruiden als ook diverse
eetbare bloemen. De zaden vermengen
met droog zand voor een gelijkmatige
en dunne uitzaai. Na de uitzaai licht
doorharken. Zorg dat alle plantjes de
ruimte krijgen, óók de kleintjes. Kan ook
direkt in grote potten worden gezaaid.
1,5 g | ca. 2 m2
Afvul 1,5 g
Kiemduur in dagen ca. 20
Zaaitemp. ca. 20ºC
Zaaien onder glas: Maart-Mei
Zaaien vollegrond: Maart-Juni
Bloeitijd/Oogsttijd: Juli-Oktober
Zaaidiepte: 0,5 cm

Artikel opgenomen in ons assortiment op maandag 07 september, 2009.